Granični prelazi: Gde se koliko čeka

Izvor: Mondo, 06.Avg.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granični prelazi: Gde se koliko čeka

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije, putnička vozila čekaju oko 90 minuta dok su na ulazu u Srbiju iz pravca Hrvatske zadržavanja oko 45 minuta.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

  Na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske zadržavanja su oko 60 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo sa Makedonijom, putnička vozla na ulazu u Srbiju čekaju oko 40 minuta. Na ulazu u Srbiju iz pravca >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Na ostalim graničnim prelazima, zadržavanja za putička vozila su oko 30 minuta

Na naplatnim rampama nema dužih zadržavanja od uobičajnih, oko 10 minuta, a vozačima se savetuje da pripreme tačan iznos za naplatu putarine.

Visoke dnevne temperature i povećan broj vozila na pojedinim deonicama mogu dovesti i do čestih saobraćajnih nezgoda, pa AMSS vozačima savetuje smanje brzinu i drže veće odstojanje od vozila ispred.

Pročitajte: 10 saveta za vožnju po vrućini

Sutra od 11 do 17h doći će do preusmeravanja saobraćaja iz smera Pirota ka Beloj PalanciIi Nišu, na devijaciju i raskrsnicu u Staničenju i dalje na paralelni put (u smeru ka Nišu) zbog izvođenja preostalih radova na deonici Čiflik- Staničenje.

U toku su radovi na sanaciji i asfaltiranju srednje (vozne) saobraćajne trake, na državnom putu I A reda broj 1, na deonici od Pojata do Paraćina, u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj se odvija levom (preticajnom) kolovoznom trakom. Radovi će se izvoditi do 01.08. do 17 časova.

Pročitajte: Kako da pripremite automobil za letovanje

Iz AMSS podsećaju da je od 29. jula do 2. avgusta do 7 sati zbog radova na lokalnom putu od isključenja za aerodrom sa autoputa iz pravca Beograda, do aerodroma "Nikola Tesla", na snazi izmena u režimu saobraćaja. Do aerodroma "Nikola Tesla" iz pravca Beograda (auto-putem) stiže se preko petlje "Dobanovci" gde će se vršiti promena smera kretanja i suprotnim smerom (Šid- Beograd) saobraćati do aerodroma.

U toku su radovi na sanaciji klizišta na državnom putu I B reda broj 23, deonica Nova Varoš - Bistrica. Saobraćaj se odvija jednom trakom naizmeničnim propuštanjem saobraćaja.

Pročitajte: Kako se održava i servisira klima u kolima

Izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza, na državnom putu I A reda broj 1, deonica od Subotice do Beograda, u pravcu Subotica - Beograd.

Saobraćaj će se u zoni petlje Novi Sad -sever kod službenog prolaza preusmerava na levu (preticajnu) kolovoznu traku.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NEMA VELIKIH GUŽVI NA GRANICAMA Na prelazu Gostun se čeka 40 minuta

Izvor: Blic, 07.Avg.2017, 07:26

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta, osim na graničnom prelazu Gostun gde su na izlazu iz Srbije zadržavanja oko 40 minuta...Posle tropskog dana, zahlađenje i pad temperature koji su prognozirani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.