AMSS: Mogući odroni, teretnjaci čekaju po osam sati na Batrovcima

Izvor: B92, 25.Feb.2020, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Mogući odroni, teretnjaci čekaju po osam sati na Batrovcima

Ove večeri vozače očekuju suvi kolovozi, dobra vidljivost i umeren intenzitet saobraćaja van gradova i većih naseljenih mesta.

Vanrednih zastoja i prekida nema, a na naplatnim stanicama prolazi se bez zadržavanja.

Zbog čestih temperaturnih razlika moguća je pojava odrona na putevima koji vode duž kotlina i klisura, zato AMSS savetuje opreznu vožnju i brzinu prilagođenu uslovima na putu.

Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 17.15 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << časova na putničkim terminalima graničnih prelaza vozila se ne zadržavaju.

Teretna vozila čekaju i do sat na Horgošu i Kelebiji, sat i po na Gradini, tri sata na prelazu Bačka Palanka i osam na Batrovcima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog mogućih mokrih kolovoza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020, 13:28

Ove večeri vozače očekuju promenljive vremenske prilike, a zbog moguće kiše, pljuskova i snega u višim planinskim predelima, mokri kolovozi će u velikoj meri uticati na bezbenost saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS) i apelovao vozače na oprez i da brzinu vožnje prilagode uslovima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.