AMSS: Kiša i radovi na putu usporavaju saobraćaj

Izvor: Beta, 28.Maj.2023, 08:34

AMSS: Kiša i radovi na putu usporavaju saobraćaj

Vozače danas očekuju povremeno nepovoljni uslovi u saobraćaju, zbog kiše, mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).Posle podne i uveče očekivan je pojačan promet vozila posebno na prilazima većim gradovima, navedeno je u saopštenju.Na brojnim deonicama u toku su radovi uz izmene u režimu saobraćaja pa je potreban oprez, a mogući su i kraći zastoji.Na graničnim prelazima nema zadržavanja na izlazu iz Srbije, osim na Batrovcima gde na teretnim terminalima kamioni čekaju oko sat vremena.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačan saobraćaj na pojedinim prelazima na izlazu iz BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2023

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Gradiška, Donja Gradina, Brod i Velika Kladuša pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja, upozorenje na učestale odrone

Izvor: B92, 29.Maj.2023, 07:45

Beograd -- Vozače u Srbiji danas očekuje pojačan intenzitet saobraćaja unutar gradova uz promenljive vremenske prilike, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Nestabilno vreme dovodi do učestalije pojave odrona, koji su i prethodnih dana na pojedinim deonicama otežavali vožnju, a najčešći...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.