AMSS: Dobra prohodnost puteva, po kotlinama i dolinama ujutro magla

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Dec.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Dobra prohodnost puteva, po kotlinama i dolinama ujutro magla

Period lepog vremena sa temperaturama iznad proseka doprinose dobroj prohodnosti puteva, potreban je oprez u jutarnjim satima na putevima po kotlinama i dolinama zbog magle, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Moguć je veći broj vozila i zastoji zbog prvog radnog dana u nedelji, a na naplatnim stanicama nema zadržavanja, navodi se u saopštenju.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Kamioni na izlazu iz zemlje na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << graničnim prelazima Horgoš čekaju 180 minuta, Kelebiji 180 minuta, na Batrovcima 240 minuta a na Gradini 90 minuta.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: Jošanička Banja - Кopaonik Кopaonik - Rudnica  Granica PZP Кruševac/Novi Pazar - Кopaonik.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dobra prohodnost puteva, kamioni na granicama do četiri sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2019

Topliji dani bez padavina uslovljavaju dobru prohodnost puteva, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije...Međutim, zbog moguće pojave magle i sumaglice u dolinama, kotlinama i u blizini rečnih tokova vozačima se savetuje veća opreznost za volanom...Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.