Oprez, na putevima je opet magla

Izvor: B92, 16.Dec.2019, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez, na putevima je opet magla

Beograd -- Zbog pojave magle u jutarnjim satima na putevima po kotlinama i dolinama potrebna je veća opreznost, upozoravaju iz Auto-moto saveza Srbije.

Period lepog vremena, sa temperaturama iznad proseka za ovo doba godine, a koje će se u pojedinim delovima zemlje u toku dana kretati i do 17 podeljka, sigurno će na početku još jedne radne nedelje omogućiti dobru prohodnost puteva.

Prvi radni dan u nedelji uvek donosi nešto veći broj vozila, te iz AMSS savetuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozačima da imaju dodatno strpljenje ukoliko naidju na moguće zastoje ili usporenu vožnju.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nema dužih zadržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Kamioni na teretnim terminalima na Batrovcima čekaju četiri sata, na Horgošu i Kelebiji tri sata, a na Gradini sat i po.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VOZAČI, OPREZ! Dobra prohodnost puteva, ali na ovim deonicama je potreba posebna pažnja

Izvor: Blic, 16.Dec.2019

Zbog pojave magle u jutarnjim satima na putevima po kotlinama i dolinama potrebna je veća opreznost, upozoravaju iz Auto-moto saveza Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.