AMERIKA U PLAMENU: Korona sve jače steže obruč - ponovo SKAČE BROJ ZARAŽENIH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 21:11

AMERIKA U "PLAMENU": Korona sve jače steže obruč - ponovo SKAČE BROJ ZARAŽENIH!

Korona virus ne prestaje da se širi Sjedinjenim Američkim državama.

Ukupan broj zaraženih u SAD prešao je dva miliona, a 14 država i Portoriko suočavaju se sa rekordnim povećanjem slučajeva tokom poslednjih sedam dana.

Iako neke države kažu da je to povezano sa povećanjem broja testrianih, mnoge od njiha kao što su to Aljaska, Arizona, Teksas, Kalifornija, Florida, Kentaki, Novi Meksiko, Severna Karolina, Teksas, među prvima su ublažile mere fizičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << distanciranja.

U Južnoj Karolini, koja je juče zabeležila rekordan broj novih slucajeva u jednom danu, teretane, restorani i saloni su otvoreni.

U Floridi u nedelju, zvanično je registrovano više od 1.000 novoobolelih od kovida-19 peti dan zaredom, dok se Arizona suočava sa vrtoglavim porastom zaraženih.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.