AMERIKA NA IVICI GRAĐANSKOG RATA?! Svetska sila se bliži svom kraju i tone u SEKTAŠKI SUKOB?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 20:29

AMERIKA NA IVICI GRAĐANSKOG RATA?! Svetska sila se bliži "svom kraju" i tone u "SEKTAŠKI SUKOB"?!

Crni oblaci nad Sjedinjenim Državama?
CNN je nedavno objavio zanimljivu kolumnu Brusa Hofmana i Džejkoba Vera o mogućnosti novog građanskog rata u SAD. Brus Hofman je viši saradnik za borbu protiv terorizma Savetu za spoljne odnose i profesor na Univerzitetu Džordžtaun. Džejkob Ver je saradnik u Savetu za spoljne odnose i profesor na Univerzitetu Džordžtaun i Univerzitetu DeSales. Kolumna je delimično adaptirana iz njihove nove knjige „Bog, oružje i pobuna: Terorizam krajnje desnice u Americi“.
Nakon tri meseca nove 2024. čini se da predviđanja političkog nasilja sada dolaze od politički ekstremnih aktera, kao i od mejnstrima. Bivši predsednik Donald Tramp pokazuje se kao najglasniji prognostičar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.