Izvor: Blic, 19.Mar.2024, 07:31

"AMERIKA SE BLIŽI SVOM KRAJU" Da li su SAD na ivici novog građanskog rata? "Zemlja tone u SEKTAŠKI SUKOB"

CNN je nedavno objavio zanimljivu kolumnu Brusa Hofmana i Džejkoba Vera o mogućnosti novog građanskog rata u SAD. Brus Hofman je viši saradnik za borbu protiv terorizma Savetu za spoljne odnose i profesor na Univerzitetu Džordžtaun. Džejkob Ver je saradnik u Savetu za spoljne odnose i profesor na Univerzitetu Džordžtaun i Univerzitetu DeSales. Kolumna je delimično adaptirana iz njihove nove knjige „Bog, oružje i pobuna: Terorizam krajnje desnice u Americi“.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AMERIKA NA IVICI GRAĐANSKOG RATA?! Svetska sila se bliži "svom kraju" i tone u "SEKTAŠKI SUKOB"?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024

Crni oblaci nad Sjedinjenim Državama?..CNN je nedavno objavio zanimljivu kolumnu Brusa Hofmana i Džejkoba Vera o mogućnosti novog građanskog rata u SAD. Brus Hofman je viši saradnik za borbu protiv terorizma Savetu za spoljne odnose i profesor na Univerzitetu Džordžtaun. Džejkob Ver je saradnik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.