AMERIKA IZVELA SNAŽAN UDAR NA IRAN I NJIHOVE SAVEZNIKE: Vlasti SAD krenule u novi obračun sa bliskoistočnim neprijateljima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 19:38

AMERIKA IZVELA SNAŽAN UDAR NA IRAN I NJIHOVE SAVEZNIKE: Vlasti SAD krenule u novi obračun sa bliskoistočnim neprijateljima!

Čitaoce sačekalo neprijatno obaveštanje

Američke vlasti zaplenile su web domene iranskih međunarodnih medija "Press TV" i "Al-Alam", zajedno sa jemenskim TV kanalom "Al Masirah", koji vodi frakcija Huti.

#BREAKING: in addition to #Iran IRIB's Al-Alam, the U.S. government has seized Al-Masirah's news website, which is associated with the #Houthis in #Yemen. pic.twitter.com/9YDGA2u05p

— Iran International English (@IranIntl_En) June 22, 2021
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pored "Al-Alama", iranskog "IRIB-a", američka vlada zaplenila je i web domen "Al-Masirah", koja je povezana sa Hutima u Jemenu.

#BREAKING: #Iran's @PressTV's news website has been seized by the U.S. government. pic.twitter.com/sGAHabGNpf

— Jason Brodsky (@JasonMBrodsky) June 22, 2021

Posetioce tri domena u utorak je dočekalo obaveštenje da su blokirani prema američkim zakonima koji dozvoljavaju građansko i krivično oduzimanje imovine koja je uključena u "trgovinu nuklearnim, hemijskim, biološkim ili radiološkim oružjem, tehnologijom ili materijalom, ili predstavlja proizvodnju, uvoz, prodaju ili distribuciju kontrolisane supstance."

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.