AKO BUDU BILI BEZOBRAZNI, SMIRIĆEMO IH ODMAH: Vučić otkrio zašto je VOJSKA ZAPUCALA u migrantskom centru

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 22:06

"AKO BUDU BILI BEZOBRAZNI, SMIRIĆEMO IH ODMAH": Vučić otkrio zašto je VOJSKA ZAPUCALA u migrantskom centru

Pored korona virusa, razgovaralo se i o migrantima.

Predsednik Vučić je večeras gostovao u emisiji "Upitnik" na prvom kanalu javnog servisa, a glavna tema emisije je korona virus i borba protiv epidemije.

U jednom trenutku se razgovaralo i o situaciji sa migrantima, pošto je danas u prihvatnom centru u Krnjači vojska bila prinuđena da puca u vazduh.

- Situacija je pod kontrolom, vojska je pucala zato što se jedan od njih pentrao i hteo da preskoči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ogradu, a zatim je izašlo njih 150 i krenuli su da viču. Vojnici su pucali u vazduh i oni su se razbežali nazad - rekao je Vučić, pa dodao:

- Bilo je problema i u Obrenovcu, gde su vojska i SAJ sve to rešili brzo.

Predsednik je istakao i da smo se prema migrantima domaćinski poneli, ali da ćemo znati kako da reagujemo ako se nastavi sa provokacijama.

- Gde budu pravili probleme, smirićemo ih odmah. Mi vodimo računa o njima, pazimo ih, čuvamo i hranimo, ali kada budu bezobrazni znaćemo kako da postupamo - istakao je Vučić.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.