AKCIJA POLICIJE U LOZNICI: Uhapšen osumnjičeni za izazivanje nesreće sa smrtnim ishodom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 02:10

AKCIJA POLICIJE U LOZNICI: Uhapšen osumnjičeni za izazivanje nesreće sa smrtnim ishodom

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu

Policija je uhapsila Ð. D. (1985) iz Loznice pod sumnjom da je upravljajući automobilom izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula žena (1959) iz okoline Loznice, a potom pobegao sa lica mesta.

Kako je saopštila Policijska uprava iz Loznice Ð. D. je uhapšen zbog osnovane sumnje da je teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nije pružio pomoć povređenom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Policija je identifikovala automobil osumnjičenog i on je po nalogu tužilaštva poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je reč o vozilu koje je učestvovalo u nesreći koja se dogodila 28. januara ove godine u mestu Voćnjak.

Nakon završenog veštačenja i utvrđivanja činjeničnog stanja,policija je po nalogu tužilaštva uhapsila Ð. D. .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AKCIJA LESKOVAČKE POLICIJE: Uhapšen kamiondžija, sumnjiči se da je vozilom udario mladića koji je potom preminuo

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021

Određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu...Leskovačka policija uhapsila je B. R. (24) iz Severne Makedonije zbog sumnje da je između 13. i 14. februara u blizini Grdelice kamionom udario 27-godišnjeg mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo...B....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.