AKCIJA POLICIJE U LESKOVCU: Uhapšene dve osobe, sumnja se da su pretukle mladića

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 17:21

AKCIJA POLICIJE U LESKOVCU: Uhapšene dve osobe, sumnja se da su pretukle mladića

Mladić je, sa teškim telesnim povredama, prevezen u Opštu bolnicu u Leskovcu

Pripadici MInistarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su dve osobe sa područja Žitorađa zbog osnovane sumnje da su izvršili krivicno delo teška telesna povreda.

Kako prenose beogradski mediji, M. S. (31) i Z. M. (48) sumnjiče da su 24. aprila, u popodnevnim satima, na lokalnom putu, nakon kraće rasprave, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drvenom motkom zadali više udaraca u glavu 29-ogodišnjem meštaninu.

, a nakon ukazane pomoći, zbrinut je u Kliničkom centru Niš.

Policija je osumnjičene ubrzo identifikovala i pronašla, a njima je, po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca u Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Leskovcu uhapšena dva muškarca iz Žitorađe zbog prebijanja čoveka na putu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2021

Leskovačka policija uhapsila je dvojicu muškaraca iz Žitorađe zbog sumnje da su 24. aprila u popodnevnim časovima nakon kraće rasprave na lokalnom putu drvenom motkom prebili 29-godišnjaka i naneli mu teške telesne povrede. Povređeni je odmah prevezen u leskovačku Opštu bolnicu, odakle je,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Uhapšeni zbog nanošenja teških telesnih povreda

Izvor: JUGpress.com, 26.Apr.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, efikasnim radom, uhapsili su M. S. (1990) i Z. M. (1973) sa područja Žitorađa, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda...Oni se sumnjiče da su 24. aprila, u popodnevnim satima, na lokalnom putu, nakon...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.