Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 11:36

"AJMO, DŽONI PUCAJ!" Skandalozni snimak koji je ZGROZIO Srbiju - vozi i prangija kroz prozor, a unutra gruva poznati hit (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako mladić, navodno, puca iz pištolja iz automobila u pokretu, usred nekakvog tunela?!

Naime, kako se vidi na snimku, uz zvuke poznatog pop hita i reči "Ajmo Džoni, pucaj", mladić s tetovažom, koji jednom rukom drži volan a drugom, navodno, puca kroz prozor automobila u pokretu, zapucao je bez trunke razmišljanja da neko može da nastrada?!

A post shared by СТОП Насиљу (@stop_nasilju1)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kada je i kako nastao ovaj skandalozni snimak nije poznato a ono što je komentatore na mrežama zgranulo jesto to što uopšte ima pištolj i puca usred saobraćaja bez ijedne sekunde zazora da može nekog da povredi ili ubije.

Skandalozni snimak je izazvao opšte zgražavanje i najoštriju osudu na mrežama na kojima se pojavio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) BIVŠI DEČKO ZADRUGARKE BESRAMNO PUCAO IZ PIŠTOLJA Isplivao snimak, ovo su jezivi detalji

Izvor: Blic, 06.Dec.2022

Na društvenim mrežama pojavio se šokantni snimak na kojem se vidi kako mladić puca iz pištolja iz automobila u pokretu, usred tunela.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.