ADVOKAT TINTOR O FOTOGRAFIJI NA KOJOJ JE MILENA SA ALEKSIĆEM: Fotografija ne kompromituje njen iskaz - naprotiv

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 19:27

ADVOKAT TINTOR O FOTOGRAFIJI NA KOJOJ JE MILENA SA ALEKSIĆEM: "Fotografija ne kompromituje njen iskaz - naprotiv"

Prema tvrdnjama Aleksićevog branioca, fotografija je nastala posle datuma za koji je glumica Milena Radulović navela da je silovana

Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa učenice škole glume koje su Miroslava Miku Aleksića prijavile za zlostavljanje kaže da fotografija ne dovodi u pitanje sadržinu iskaza Milene Radulović, ali da ne može detaljno da govori o tome jer bi time otkrio delove njenog svedočenja u tužilaštvu, a koje nosi oznaku tajnosti.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na fotografiji koja je danas objavljena u medijima a koja je, prema tvrdnjama Aleksićevog branioca, nastala posle datuma za koji je glumica Milena Radulović navela da je silovana u prostorijama škole glume, vide se ona, osumnjičeni, njegova supruga kao i ostatak grupe.

- Ta fotografija ni na koji način ne kompromituje verodostojnost iskaza Milene Radulović, naprotiv, u njenom kazivanju su objašnjene sve okolnosti njenog nastanka, odnosno svedočila je  o događaju prilikom kog je ona nastala - kaže Tintor.

On navodi i da je objavljivanje fotografije kao i zahtev za izuzeće koji je odbrana podnela tokom današnjeg svedočenja jedne od oštećenih pokušaj zloupotrebe i manipulacije od strane odbrane okrivljenog.

Naime, saslušanje treće žrtve danas je bilo prekinuto pošto je Aleksićev branilac, advokaz Zoran Jakovljević zbog sumnje u pristrasnost zatražio da iz predmeta bude izuzet zamenik Višeg tužioca u Beogradu koji vodi taj predmet. Međutim, pošto je Viši tužilac odbio zahtev, saslušanje je nastavljeno i posle više od pet sati, dovršeno.

- Saslušanje devojke koja nije spremna da nosi medijski pritisak dovršeno je u konitinuitetu, u jednom danu, čime je sprečena sekundarna viktimizacija žrtve - potvrdio je Jugoslav Tintor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.