ABAZOVIĆ U CRNOJ GORI SA RATKOM KNEŽEVIĆEM: Kao dete sećam se bombardovanja Dubrovnika - najveće sramote Crne Gore!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 00:50

ABAZOVIĆ U CRNOJ GORI SA RATKOM KNEŽEVIĆEM: "Kao dete sećam se bombardovanja Dubrovnika - najveće sramote Crne Gore!"

"Prvi sam premijer Crne Gore koji je slobodno prošetao prelepim Stradunom", rekao je Abazović

Premijer Dritan Abazović, i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić večeras su se u Dubrovniku sastali sa Ratkom Kneževićem, novinarom, diplomatom i biznismenom.

Kako piše Dubrovački vjesnik, Abazović i Adžić su u privatnoj poseti Dubrovniku, a nakon šetnje Stradunom, u društvu Kneževića otišli su na večeru u jedan dubrovački restoran. Dubrovački >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodi da "njihovo druženje u Dubrovniku ima veze sa najnovijom krizom vlasti" u Crnoj Gori.

Abazović je napisao da mu je bila bila čast "da kao prvi crnogorski premijer slobodno prošetam prelijepim Stradunom" i da se fotografiše i razgovara sa dragim Dubrovčanima.

- Kao dete se sećam bombardovanja Dubrovnika - najveće sramote Crne Gore u njenoj modernoj istoriji, tada zarobljene države u kandžama nacionalizma, mržnje i ratnog profiterstva - napisao je Abazović.

Naveo je i da je radni dan sa Adžićem u Dubrovniku, proveo u razgovoru sa diplomatama, a da se zatim susreo i večerao sa Kneževićem.

- Širimo ljubav, regionalu saradnju i gradimo evropsku budućnost - naveo je Abazović.

Knežević je igrao jednu od ključnih uloga kada je u pitanju razotkrivanje šverca cigareta.

Nedavno je na Fejsbuku Knežević naveo da je vlast aktuelnog predsednika Crne Gore i lidera DPS-a, Mila Đukanovića "odobrila unošenje crkvenih nekretnina MCP/SPC u katastar", te da je "katastar važniji i bitniji od Temeljnog ugovora".

BONUS VIDEO: Građani o zločinačkoj akciji "Oluja" - Da se nikada ne zaboravi!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Abazović u Dubrovniku: Bila mi je čast da kao prvi crnogorski premijer slobodno prošetam prelepim Stradunom

Izvor: Danas, 10.Avg.2022

Kao dijete se sjećam bombardovanja Dubrovnika - najveće sramote Crne Gore u njenoj modernoj istoriji, tada zarobljene države u kandžama nacionalizma, mržnje i ratnog profiterstva, naveo je na Tviteru premijer Crne Gore Dritan Abazović.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.