ABAZOVIĆ PORUČIO: Veljović bio među glavnim karikama Mojkovačkog klana, stići će se i do Grandovaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 07:14

ABAZOVIĆ PORUČIO: Veljović bio među glavnim karikama Mojkovačkog klana, stići će se i do "Grandovaca"

Važna poruka Abazovića.

Premijer Dritan Abazović kazao je večeras da je hapšenjem bivšeg direktora Uprave policije Veselina Veljovića tužilaštvo krenulo na “Mojkovački klan” ali da bi on voleo da se sad krene i na klan iz “Granda”.

- Veljović je jedan od onih koji su na vrhu te piramide. Pozdravljam akciju SDT-a i SPO koja se odnosi na njega. Ovo je sada konkretizacija kada je u pitanju demistifikovacija šverca cigareta u Crnoj Gori, iako ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podcenujem sve što je do sada bilo. Međutim, ni on nije na vrhu. Tako da bih voleo i afirmišem da se nastavi u tom pravcu. Naravno da treba vremena i mislim da je to važan istorijski proces. Sada smo blizu onoga da se bez ikakve selekcije napadaju klanovi koji su direktno vezani za šverc cigareta - kazao je Abazović odgovarajući na pitanja novinara.

Optužio je Veljovića da je bio među glavnim karikama Mojkovačkog klana.

- On je bio glavna karika, ili možda među glavnim karikama Mojkovačkog klana, sada da vidimo hoće li se poći na “Grandovce”. Ja sam javno pobrojao ko su, te sam ih pobrojao, glavni su ova dva. Evo se stiglo do Mojkovačkog klana, hoće li se stići do “Grandovaca” – mislim da hoće”, istakao je Abazović.

Nije mogao da kaže da li eventualno ima novih informacija o mestima gde se nalaze odbjegli Radoje Zvicer i Ljubo Milović.

- Dobro je da postoje poternice u odnosu na ta lica - istakao je Abazović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.