ABA: Voša i Široki da plate do 5. jula

Izvor: Mondo, 20.Jun.2013, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Voša i Široki da plate do 5. jula

Na Skupštini kompanije Sidro u Ljubljani odlučeno da Vojvodina i Široki moraju da u naredne dve nedelje plate kotizaciju za "vajld kard" ABA lige u iznosu od po 150.000 evra. U suprotnom, šansu vreba Radnički.

Prema saznanjima MONDA, rukovodstvo ABA lige propisalo je rok do kada će Novosađani i Širokobrežani morati da uplate neophodan iznos da bi sledeće sezone igrali među najboljim klubovima regiona.

Ako Vojvodina i Široki do 5. jula ne plate po 150.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << evra za "vajld kard" neće im biti omogućeno da od jeseni nastupaju u najjačem takmičenju u ovom delu Evrope.

Prema ranijim, nezvaničnim, najavama, ako Novosađani ne uplate neophodan iznos to će umesto njih uraditi Radnički, čime će steći pravo nastupa i u ABA ligi i u Evrokupu, za koji su se kvalifikivali minule sezone.

Novosađani su ligaški deo Superlige Srbije završili na četvrtoj poziciji i tako izborili plasman u regionalno takmičenje, koji je doveden u pitanje zbog nezavidne finansijske situacije u klubu.

Takve okolnosti mogle bi da idu u korist Kragujevčana, koji će sigurno spremni dočekati svaku šansu da ugrabe kartu za Jadran.

Sa druge strane, trebalo bi očekivati da Široki uplati navedeni iznos i sledeće sezone ponovo bude učesnik tog takmičenja

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lisac za SPORTAL.RS: Vojvodini rok do 5. jula, Mega može u Kruševcu, ako...

Izvor: Sportal.rs, 20.Jun.2013

Generalni menadžer ABA lige, Roman Lisac, kaže da je rukovodstvo regionalnog takmičenja na zasedanju Skupštine Sidra, dalo rok od dve nedelje Vojvodini, ali i Širokom Brijegu, da plate 150.

Nastavak na Sportal.rs...

Radnički vreba priliku za Jadran

Izvor: Danas, 21.Jun.2013, 00:31

Košarkaški klubovi Vojvodina i Široki dobili su rok da do 5. jula uplate kotizaciju od po 150.000 evra ukoliko žele da naredne sezone igraju ABA ligu, što su plasmanom u domaćim prvenstvima zaslužili. Ukoliko Novosađani ne uplate potrebni novac, povratnik na Jadran mogao bi biti kragujevački...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.