A da li smo dosadne i mi koje suze trošimo u čežnji za ljubavlju? Bolno iskrena ispovest naše poznate voditeljke

Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"A da li smo dosadne i mi koje suze trošimo u čežnji za ljubavlju?" Bolno iskrena ispovest naše poznate voditeljke

“Žene su na našim prostorima neumoljive. Vole razbojnike i bitange. Najlepše se udaju za najveće vucibatine.”,rekao je Sanji u emisiji Milomir Marić i to je jedna od izjava koja ju je inspirisala da napiše vodič u kojem će žene uživati, naročito ako su od onih koje su hrabro odlučile da žele nešto više od života.

“Moja mera sreće”, knjiga poznate voditelje Sanje Marinković koja će biti u prodaji od srede 22. novembra u svim knjižarama i na trafikama Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bosne i Hercegovine i Crne Gore, svojevrstan je praktičan vodič za rešavanje svakodnevnih dilema.

Sanja iznenađujuće iskreno, emotivno, ali i duhovito iznosi svoja lična iskustva i citira poznate goste iz emisije “Magazin in” pokušavajući i uspevajući da odgovori na pitanje kako živeti po meri svojih želja, a ne tuđih?

“Prestanite da slušate svoje rođake, komšinice i zlurade koleginice i prihvatate svoju dnevnu dozu  gorčine! Stavovi ličnosti iz javnog života koje je publika mogla da čuje poslednjih sedamnaest godina u mojoj emisiji bili su mi inspracija da napišem šta sam ja naučila iz njihovog iskustva. Naučila sam da su igre seksa i moći uzbudljive sve dok maestralno vladamo svojim srcem i svojim egom. Verujem da će i čitateljkama ova knjiga pomoći da to nauče - kaže Sanja Marinković.

“Moja mera sreće” je svojevrsna antologija mudrih i duhovitih izjava najpoznatijih ličnosti našeg javnog života, ali i poetična i surovo iskrena ispovest Sanje Marinković iz ugla novinarke, zaposlene žene, majke, supruge, prijateljice, žene koja je pokušala da pronađe svoju meru sreće.

Knjiga je namenjena onima koji su dovoljno pošteni i hrabri da priznaju da žele nešto više od života.

“Svet je prepun dosadnih žena koje troše novac kako bi bile privlačne muškarcima. One plaćaju najskuplju kafu kako bi vodile najduže razgovore o njima. A da li smo dosadne i mi koje vreme i reči i suze trošimo u čežnji za ljubavlju, nežnošću, zagrljajem i šaputanjem na jastuku? Zašto se žene posle razvoda prolepšaju,kako da brak traje, da li muškarci kleče samo pred ženama i kako ostariti a ostati mlada?”, zapaža Sanja Marinković.

Stavovi ličnosti iz javnog života koje je publika mogla da čuje poslednjih sedamnaest godina u Sanjinoj emisiji, a koji su izazvali najviše komentara u javnosti, spominju se i u knjizi, a među njima i izuzetna rečenica Svetlane Ražnatović, najveće balkanske zvezde.

„Ne znam šta je problem ili su godine ili loše izgledam, pa nemam stalnog partnera. Sve sam sigurnija da je u meni problem, jer mi se jeftino ne prodaje moja sloboda", rekla je Ceca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.