9 SCENARIJA O SUDBINI ADOLFA HITLERA: Američki obaveštajci sve su predvideli 1943!

Izvor: Kurir, 26.Mar.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

9 SCENARIJA O SUDBINI ADOLFA HITLERA: Američki obaveštajci sve su predvideli 1943!

Psiholog Henri Marej je predvideo da će mentalna nestabilnost dovesti do propasti nacističkog vođe

U toku Drugog svetskog rata, Kancelarija strateških usluga koja je prethodnik današnje CIA-e, unajmila je američkog psihologa da analizira i predvidi ponašanje i odluke tadašnjeg najbrutalnijeg tiranina. Psiholog Henri Marej sastavio je izveštaj od 229 strana, po imenu “Ličnost Adolfa Hitlera”, u kojoj je opisao Firera kao paranoičnog šizofreničara.

Marej >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je predvideo da će Hitlerova mentalna nestabilnost dovesti do njegove propasti. Henri je predvideo 9 različitih scenarija koja bi mogla da se dese nacističkom vođi posle 1943. godine:

1. Grupa nemačkih pobunjenika će zaključati Hitlera u ćeliju

Iako je ovo jedna od njegovih teorija, naznačio je da nisu velike verovatnoće da se ostvari, najviše zbog “poštovanja sveta” prema Hitleru. Ali, da se ovo desilo, Marej je bio ubeđen da bi ga nakon zatvaranja protiv njegove volje odveli u Ameriku. Čim bi ostao bez moći, Glavni štab bi preuzeo vlast nad Nemačkom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.