Министар Вучевић на свечаности поводом 85 година ХК „Крушик“ у Ваљеву

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 21:39

Министар Вучевић на свечаности поводом 85 година ХК „Крушик“ у Ваљеву

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић присуствовао је данас свечаности поводом 85 година постојања ХК „Крушик“ у Ваљеву. Фото: PrtSc/Instagram/milosvucevic Том приликом, министру Вучевићу уручена је Плакета ХК „Крушик“ за успешну сарадњу и пружену максималну подршку. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Плакету министру одбране уручила је вршилац дужности директора ХК „Крушик“ Јованка Андрић.
Плакета за успешну сарадњу уручена је шефу Кабинета потпредседника Владе Жарку Мићину, а за дугогодишњу успешну сарадњу плакете су уручене помоћнику министра одбране за материјалне ресурсе др Ненаду Милорадовићу, у чије име је плакету примио начелник Управе за одбрамбене технологије Сектора за материјалне ресурсе бригадни генерал Славко Ракић, затим Војнотехничком институту, Техничком опитном центру, као и Ковачком центру и фабрикама „Милан Благојевић – наменска“ Лучани и „Прва искра наменска а.д.“ Барич.
Министар Вучевић честитао је свим запосленима, али и некадашњим запосленима, велики јубилеј – 85 година постојања компаније.
„За 85 година свашта смо као држава и друштво, као народ проживели. Мењали су се и друштвени и државни системи, уређења, мењале су се и територије државе, било је рата, страдања, али ево „Крушик“ је успео да остане и опстане, захваљујући пре свега људима који раде, који су радили, који ће сутра радити. Наравно, захваљујући и својој држави која је увек била ту чврст и снажан ослонац“, истакао је министар Вучевић.
Према његовим речима, „Крушик“ је за ових 85 година постао неодвојиви део града Ваљева, који је град с богатом историјом и традицијом и један од мотора економског развоја и снаге овог поносног и храброг града добрих људи, вредних домаћина.
Mali: Pripremni radovi ispod zemlje za izgradnju EKSPO2027 se polako završavaju

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министар Вучевић на свечаности поводом 85 година ХК „Крушик“ у Ваљеву се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.