Почетна > Србија
Србија

Министар Вучевић на свечаности поводом 85 година ХК „Крушик“ у Ваљеву

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић присуствовао је данас свечаности поводом 85 година постојања ХК „Крушик“ у Ваљеву.
Фото: PrtSc/Instagram/milosvucevic

Том приликом, министру Вучевићу уручена је Плакета ХК „Крушик“ за успешну сарадњу и пружену максималну подршку.

Плакету министру одбране уручила је вршилац дужности директора ХК „Крушик“ Јованка Андрић.

Плакета за успешну сарадњу уручена је шефу Кабинета потпредседника Владе Жарку Мићину, а за дугогодишњу успешну сарадњу плакете су уручене помоћнику министра одбране за материјалне ресурсе др Ненаду Милорадовићу, у чије име је плакету примио начелник Управе за одбрамбене технологије Сектора за материјалне ресурсе бригадни генерал Славко Ракић, затим Војнотехничком институту, Техничком опитном центру, као и Ковачком центру и фабрикама „Милан Благојевић – наменска“ Лучани и „Прва искра наменска а.д.“ Барич.

Министар Вучевић честитао је свим запосленима, али и некадашњим запосленима, велики јубилеј – 85 година постојања компаније.

„За 85 година свашта смо као држава и друштво, као народ проживели. Мењали су се и друштвени и државни системи, уређења, мењале су се и територије државе, било је рата, страдања, али ево „Крушик“ је успео да остане и опстане, захваљујући пре свега људима који раде, који су радили, који ће сутра радити. Наравно, захваљујући и својој држави која је увек била ту чврст и снажан ослонац“, истакао је министар Вучевић.

Према његовим речима, „Крушик“ је за ових 85 година постао неодвојиви део града Ваљева, који је град с богатом историјом и традицијом и један од мотора економског развоја и снаге овог поносног и храброг града добрих људи, вредних домаћина.

Mali: Pripremni radovi ispod zemlje za izgradnju EKSPO2027 se polako završavaju

 

Преузмите андроид апликацију.