Зеленски тврди да је преживео 6 покушаја атентата, Руси имају нови план

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Nov.2023, 11:02

Зеленски тврди да је преживео 6 покушаја атентата, Руси имају нови план

Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да је украјинска обевештајна служба спречила најмање пет или шест покушаја атентата на њега, које је упоредио са пандемијом ковида, преноси британски Сан. Фото: Танјуг/AP Photo/Andrew Kravchenko

„Као прво, људи не знају шта би >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << с тим и изгледа јако застрашујуће. И онда након тога, то су само обавештајни подаци у којима вам поделе детаље да је још једна група дошла у Украјину да покуша исто“, додао је Зеленски.

Првог дана руске инвазије, руске специјалне снаге су се падобраном спустиле у Кијев, наводно с намером да убију украјинског председника.

Западне власти су се тада понудиле да Зеленског изведу из престонице, што је он одбио, рекавши да му је потребна муниција, не превоз.

Зеленски је додао да Русија има нови план да га свргне с власти и да Москва очекује да буде реализован до краја године. Председник Украјине рекао је да му је познато наводно име операције- Маидан 3, и да је могуће да Москва овај пут не планира атентат, већ ће потенцијално користити друге методе.

„Не могу с вама разговарати о специјалним операцијама украјинске обавјештајне службе или тајне службе или неких специјалних снага. Постоје неки моменти о којима не расправљамо. Не само унутар Русије, постоје ствари о којима не разговарамо везано уз наше привремено окупиране територије“, изјавио је Зеленски на питање да ли је и како Кијев одговорио на покушаје атентата.

Na Bajdenov rođendan Tramp se pohvalio odličnim zdravljem

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски тврди да је преживео 6 покушаја атентата, Руси имају нови план се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.