Стеф Кари први у историји НБА лиге са 50 поена у седмом мечу

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 09:49

Стеф Кари први у историји НБА лиге са 50 поена у седмом мечу

Кошаркаш Голден Стејта Стеф Кари у победи против Сакрамента (120:100) постао је први играч у историји НБА лиге који је у седмој утакмици плеј-офа имао најмање 50 поена. Фото: Танјуг/AP Photo/José Luis Villegas Кари је уз 50 поена имао и осам скокова и шест асистенција, за 37 минута на паркету и обезбедио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Вариорсима“ полуфинале Запада против ЛА Лејкерса.
„Добро је да се повремено подсетимо да је он један од најбољих играча у историји. Овако сам се осећао када сам играо с Мајклом Џорданом. Чврстина, рад који улаже, фокус – невероватно је то видети“, изјавио је тренер Голден Стејта Стив Кер.
Mediji: KK Real zatražio od Partizana pojačane mere bezbednosti u Beogradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стеф Кари први у историји НБА лиге са 50 поена у седмом мечу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.