Фудбалери Црвене звезде убедљиво победили Чукарички резултатом 4:0

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Apr.2023, 19:12

Фудбалери Црвене звезде убедљиво победили Чукарички резултатом 4:0

Фудбалери Црвене звезде победили су данас на свом терену екипу Чукаричког резултатом 4:0 (2:0) у мечу 33. кола Суперлиге Србије. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Голове за шампиона Србије постигли су Кингс Кангва у шестом, Марко Ракоњац у 19, Стефан Митровић у 79. и Урош Спајић у 90. минуту.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Легенде Црвене звезде Јован Аћимовић и Цвијетин Благојевић уручили су уочи почетка меча са Чукаричким урамљене дресове фудбалерима Страхињи Ераковићу и Срђану Мијаиловићу са бројем сто, пошто су одиграли сто мечева за „црвено-беле“.
Црвена звезда, која је још раније обезбедила нову титулу у Суперлиги Србије, налази се убедљиво на првом месту на табели плеј-офа СЛС са 89 бодова, док је Чукарички трећи са 65.
Црвена звезда ће у наредном колу гостовати Вождовцу, док ће Чукарички на свом терену дочекати Војводину.
Војводина је синоћ у Новом Саду победила Вождовац 2:0, док је Нови Пазар на свом терену изгубио од Радничког из Крагујевца 1:0.
Последњи меч 33. кола СЛС у плеј-оф групи биће одигран сутра од 19 сати, а ТСЦ ће на свом терену дочекати Партизан.
Remi u Napulju, fudbaleri Salernitane odložili šampionsko slavlje Napolija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Црвене звезде убедљиво победили Чукарички резултатом 4:0 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.