Бајненс: Биткоин стабилно изнад 33.760 евра, инвеститори верују у даљи раст

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Nov.2023, 18:46

Бајненс: Биткоин стабилно изнад 33.760 евра, инвеститори верују у даљи раст

Биткоин је на највећој светској берзи крипто валута Бајненс, данас у 15.00 часова вредео 33.768,66 евра. Фото: Pixabay/Gerd Altmann Вредност биткоина је у последња 24 сата пала за 0,33 одсто.
Укупан обим трговине биткоинима у последња 24 сата је био 17,98 милијарди евра.
Индекс страха и похлепе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << (Fear and Greed Index) везан за биткоин се данас налази на нивоу 71, у категорији „похлепа“, што значи да инвеститори верују у даљи раст.
Вредност крипто валуте итиријум (ETH) је пала за 0,86 одсто на 1.820,09 евра, а вредност бајненс коина (BNB) порасла за 3,93 одсто, на 233,36 евра.
Данас се највише тргује биткоином (BTC), итиријумом (ETH), бајненс коином (BNB), соланом (SOL) и риплом (XRP).
Највећи раст данас тренутно бележе крипто валуте SUPER, MOVR и ACA.
Istraživanje: Radnicima prilikom odabira posla najvažnija visina plate

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајненс: Биткоин стабилно изнад 33.760 евра, инвеститори верују у даљи раст се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.