Бунт рок фестивал, 25. новембра у КС Свилара

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Nov.2023, 08:25

Бунт рок фестивал, 25. новембра у КС Свилара

Канда Коџа и Небојша + E-Play + Bunt Showcase. БУНТ рок фестивал је настао (2015.) из емисије  – најдуговечније телевизијске рок емисије у региону, која постоји у континуитету на РТС-у већ 20 година. Фото: new.gigstix.com Седмо издање БУНТ рок фестивала – својеврсне националне музичке платформе за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << афирмацију нових аутора и бендова и освежавање домаће рок сцене одржано је у јуну 2023.
CON представља једнодневни showcase који це се одржати 25. новембра од 20:00 часова у КС Свилара, Нови Сад, а у ком ће учествовати три победничка бенда Бунт фестивала и три већ афирмисана бенда који су уједно и велики пријатељи фрстивала.
Напомена: Сав приход организатора, биће дониран у хуманитарне сврхе!
Koncert benda KBO! 7. decembra u SKCNS Fabrici

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бунт рок фестивал, 25. новембра у КС Свилара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.