Хуманитарни турнир за малу Ленку 25. јуна у нашем граду

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jun.2023, 14:28

Хуманитарни турнир за малу Ленку 25. јуна у нашем граду

Драги пријатељи, са великом радошћу вас обавештавамо и позивамо да ове године присуствујете хуманитарном турниру у нашем дворишту. Фото: Фондација Буди хуман Турнир ће се одржати 25.06.2023. у дворишту преко пута Месне заједнице“Народни хероји“ са почетном у 10:00 за наше најмлађе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који ће показати умеће у „играма без граница“, док ће старија деца у 11:00 учествовати у турниру у малом фудбалу у три категорије(2010-2011, 2012-2013, 2014-2015). У свакој категорији моће да учествује максимално 8 екипа(5 играча по екипи). Котизација за учешће је ОСМЕХ!
Као и сваке године, и ове ћемо сакупљати новац у хуманитарне сврхе. Новац ће бити уплаћен на жиро рачун фондације „Буди хуман“, на име Ленке Лазаревић. Дођите да својим присуством увеличате нашу заједничуку манифестацију и да сви помогнемо Ленки да води нормалан живот. Дођите да са поносом покажемо зашто наше игралиште зову „Игралиште великог срца“.
У случају лоших временских услова, обавестићемо вас о новом датуму турнира.
Све информације везане за турнир, можете добити на бројеве телефона:
Иван – 062/558-665
Стеван – 063/570-251
Da li ste za vino, dobru knjigu ili Noćni bazar? (petak, 16. jun)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хуманитарни турнир за малу Ленку 25. јуна у нашем граду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.