Данас претежно сунчано и топло, после подне на планинама пљускови, до 23 степена

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 09:04

Данас претежно сунчано и топло, после подне на планинама пљускови, до 23 степена

У Србији данас претежно сунчано и топло, после подне у планинским крајевима, уз локални развој облачности, пљускови са грмљавином. Фото: Градске инфо Најнижа температура од 5 до 10, највиша од 20 до 23 степена.
Ветар ујутро и пре подне слаб и умерен северозападни, од средине дана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у скретању на источни и југоисточни, у кошавском подручју и у планинским пределима у појачању, саипштио је РХМЗ.
У Београду претежно сунчано и топло. Најнижа температура од 7 до 10, а највиша дневна око 22 степена.
Ветар ујутро и пре подне слаб и умерен северозападни, од средине дана у скретању на источни и југоисточни и у појаèању.
У Србији ће, према изгледима времена до 8. маја, бити променљиво и нестабилно време, у већини дана са кишом и пљусковима са грмљавином.
У уторак углавном у западној половини земље, док се у среду и четвртак падавине очекују и у осталим пределима. У четвртак после после подне престанак падавина.
У кошавском подручју дуваће умерен и јак југоисточни и источни ветар, на југу Баната, посебно у уторак са ударима олујне јачине, од среде у слабљењу.
Simić: Ne pretimo kada kažemo da bi otvaranje mosta na Ibru vodilo u sukobe

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас претежно сунчано и топло, после подне на планинама пљускови, до 23 степена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.