Гугл претрага у 2023: Највише се читало о рату Израела и Хамаса, али и о Барби

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Dec.2023, 15:55

Гугл претрага у 2023: Највише се читало о рату Израела и Хамаса, али и о Барби

Амерички технолошки гигант Гугл објавио је данас податке у којима се наводи шта се највише гуглало у 2023. години, а корисници су претраживали све – од поп културе, до смрти познатих личности широм света, али када је реч о сукобима, највише интересовање исказано је за рат Израела >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Хамаса. Фото: Танјуг/AP Photo/Don Ryan, File Много се претраживало и о подморници која је имплодирала у Атлантику на путу до Титаника, као и о разарајућим земљотресима у Турској и Сирији из фебруара, пренео је АП.
Када је реч о личностима, корисници су највише претраживали информације о Дамару Хамилну, играчу америчког фудбала клуба Бафало Билс, након што је доживео срчани удар на терену у јануару, али је успео да се опорави. Након тога, следи холивудски глумац Џереми Ренер, који је преживео инцидент када га је згњечила снежна грталица.
Такође, претраживало се и о преминулим познатим личностима, Метјуу Перију и Тини Тарнер.
Када је реч о седмој уметности, највише су се претраживали подаци о филму „Барби“, „Опенхајмеру“ и индијском трилеру „Џаван“. Најтраженија песма ове године била је „Идол“ од музичког дуа Јоасоби.
Коришћени подаци су узети од 1. јануара до 27. новембра.
U pucnjavi u Švajcarskoj ubijene dve osobe, napadač u bekstvu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гугл претрага у 2023: Највише се читало о рату Израела и Хамаса, али и о Барби се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.