Председник Вучић обишао Прокоп: До 20 октобра овај величанствени објекат биће завршен

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Apr.2023, 14:39

Председник Вучић обишао Прокоп: До 20 октобра овај величанствени објекат биће завршен

Председник Србије Александар Вучић обишао је данас железничку станицу Прокоп у Београду и поручио да ће до 20. октобра „овај величанствени објекат бити завршен“. Фото: Градске инфо „Имаћемо једну од најлепших станичних зграда у Европи, и околне пословне зграде такође“, навео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Вучић у снимку објављеном на Инстаграм налогу buducnostsrbijeav.
Он је додао да је то један „нови велики успех“ Србије.
„Налазим се на железничкој станици Прокоп у Београду, сниматељ је исти, (министар финансија) Синиша Мали. Последњи пут смо били овде заједно 19. фебруара. Срећан сам што у претпразничне дане овде има много радника, биће их и сутра, тако се најбоље прославља 1. мај, празник рада“, рекао је Вучић.
Он је честитао компанији „Railway City“, која изводи радове на Прокопу.
Истовремено се нашалио да је Мали „опет нешто успешно снимио“.
„Може да се преоријентише, добро му иде“, рекао је Вучић.
Уз снимак, написао је да је поносан на Србију која ради и гради.
„П.С. Синиша Мали је морао да снима телефоном, не само због тога што је талентован, већ и због тога што је неадекватно одевен, па је морао да бежи из сваког кадра“, навео је Вучић.
Vesić: Gradi se oko 400 kilometara auto-puteva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник Вучић обишао Прокоп: До 20 октобра овај величанствени објекат биће завршен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.