Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Dec.2023, 15:45

Утакмице 20. кола фудбалске Суперлиге Србије биће одигране 10. фебруара 2024.

Директор Суперлиге и Прве лиге Србије Александар Пивић одредио је термине одложеног, деветог кола Суперлиге Србије, а тиме и термин 171. вечитог дербија између Партизана и Црвене звезде, саопштено је данас. Фото: Градске инфо У саопштењу Заједнице се додаје да је последње јесење, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 20. коло шампионата, пребачено у пролећни део сезоне.
„Дуел Партизана и Црвене звезде ће се играти у среду, 20. децембра од 18 часова, док ће истог дана од 13 сати играти Раднички 1923 и Радник. У четвртак ће играти Нови Пазар и Спартак од 15 часова, Раднички Ниш и Железничар од 17 сати и Вождовац и Војводина од 19 сати. Тачка на јесењи део првенства биће стављена у петак утакмицама Чукарички – Младост (14), Јавор – ИМТ (16) и ТСЦ – Напредак (17)“, наводи се у данашњем саопштењу Заједнице фудбалских клубова Суперлиге и Прве лиге Србије.
„Договором Заједнице клубова Суперлиге и Прве лиге Србије и Фудбалског савеза Србије, целокупно 20. коло је померено за пролеће, а промену календара је озваничио Одбор за хитна питања ФСС. Пролећни део сезоне ће почети по плану, 10. фебруара 2024. године, али одигравањем мечева 20. кола, док ће 25. коло бити одиграно као ванредно“, додаје се у саопштењу Заједнице фудбалских клубова Суперлиге и Прве лиге Србије.
Sledeće godine 18 novih vozova, nove pruge i linije Srbijavoza

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Утакмице 20. кола фудбалске Суперлиге Србије биће одигране 10. фебруара 2024. се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.