Сутра исплата помоћи пензионерима од по 20.000 динара

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Nov.2023, 10:59

Сутра исплата помоћи пензионерима од по 20.000 динара

Пензионерима, корисницима привремене накнаде – инвалидима рада друге и треће категорије инвалидности, односно преостале радне способности и инвалидној деци – корисницима привремене накнаде код Фонда за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО) сутра ће почети исплата државне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << помоћи у износу од по 20.000 динара. Фото: Pixabay/pasja1000 Како је раније објавио Фонд ПИО помоћ ће добити сви који су право на пензију или накнаду остварили закључно са 23. новембром ове године, односно до тог датума су поднели захтев за остваривање права.
То, како су навели у Фонду ПИО значи да сви грађани који су поднели захтев до 23. новембра и испуњавају услов за остваривање права из пензијског и инвалидског осигурања, имају право на новчану помоћ без обзира на датум када ће им бити донето решење, а новац ће им бити исплаћен накнадно, уз прву исплату пензије.
Siniša Mali na Tik Tok nalogu objasnio srednjoškolcima kako da dođu do 10.000 dinara pomoći (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра исплата помоћи пензионерима од по 20.000 динара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.