Вучевић: Избор 17. децембра је лак – само је једна листа за будућност Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Nov.2023, 20:21

Вучевић: Избор 17. децембра је лак – само је једна листа за будућност Србије

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је вечерас на предизборном скупу у Краљеву да је одлука 17. децембра лака и једноставна, јер је само један избор за Србију, за читаву земљу и њену будућност, а то је листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Страхиња Аћимовић Вучевић је нагласио да су овогодишњи избори, важни, судбоности, јер не одлучују о Србији само за наредне четири године, него одлучују за много дужи период. „Ови избори могу да пониште све оно што смо заједнички радили, стварали“, казао је Вучевић и оценио да је добро то што су сада пале све маске и нема више никаквих дилема ко је ко.
„Више нема ни покушаја да се прави нека мимикрија, да се прави забуна. Врло је јасно, са једне стране имате нашу листу, рекао бих листу апсолутно већинске Србије. А то је листа ‘Александар Вучић, Србија не сме да стане’, а са друге све остале којима је газда, којима управља и командује шта ће и како ће бити Драган Ђилас“, рекао је он и нагласио да је то нешто што мора јасно и гласно да се каже.
Вучевић каже да се сви други и лажни Европљани и лажни еколози и лажни десничари, и они који себе сматрају делом неке социјалистичке интернационале више ни не крију да ће сутра бити заједно ако им то нека математика дозволи. Он је рекао да је избор врло једноставан на овим судбоносно битним изборима.
Додао је да се од Маринике Тепић може чути да јој не смета Милица Заветница, од Бошка Обрадовића да му не смета да Драган Ђилас буде онај који ће да одреди нову власт или неку нову већину.
„А нико њих се не гади ни Социјалистичке партије Србије и кажу да немају проблем да и они буду део те њихове, како лажу народ, неке техничке владе“, рекао је он и нагласио да нема техничке владе, нема техничког министра, градоначелника већ има само оних које народ бира.
Вучевић је позвао грађане да не дозволе да их неко превари и да их буни, јер и они који сваки дан причају о Косову и Метохији, који се куну у љубав према Москви или према чему год, сутра ће ићи заједно под капом оних који кажу да ће увести санкције Русији, да ће се одрећи Косова првог дана после избора, да ће уништити даље српску војску.
Поновио је да је пред грађанима 17. децембра са једне стране листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, а са друге стране све остале листе којима је газда Драган Ђилас, човек који се обогатио енормно док су сви сиромашили, док су пропадали буџети државе, општина и градова. Ђилас се, како је казао Вучевић, богатио из дана у дан, док је држава губила пола милиона радних места, док су уништавали војску, Албанци отимали Косово, ударао нас ко год је стигао, терали да клечимо и да се извињавамо.
„То је политика коју они заступају, то је политика свих листа које предводи, управља и газдује Драган Ђилас, а политика коју води Александар Вучић као председник државе и носилац наше листе је политика поносне Србије, Србије која гледа право, која пева своју химну, која воли своје грађане, која чува свој народ ма где живео, која се бори за наш страдални народ на Косову и Метохији, која прави добре односе и сарађује са свима у региону, која чува наше државне, националне и народне интересе“, рекао је Вучевић.
Подсетио је да се Србија током последњих година изборила са бројним недаћама, са поплавама, миграцијама, корона вирусом, ратом у Украјини, сада ратом у Израелу и Палестини и успесно спровела најтеже економске мере.
Вучевић је нагласио да је захваљујући преседнику и руководству сачувана држава, а Србија се подигла на ноге.
„Ходамо уздигнуте главе напред, у победе, у будућност. И зато избор је лак и једноставан, 17. децембра само је један избор за Србију, за све грађане Србије, за сав наш народ где год да живи – број један ‘Александар Вучић – Србија не сме да стане“‘, поручио је Вучевић.
Vučić: U naredne četiri godine lomiće se sudbina Srbije, izbori nisu igra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић: Избор 17. децембра је лак – само је једна листа за будућност Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.