14 miliona računara već korisiti Windows 10!

Izvor: Mondo, 31.Jul.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

14 miliona računara već korisiti Windows 10!

Fantastičan start novog operativnog sistema kompanije Microsoft.

Isporučivanje Windows 10 operativnog sistema odvijaće se u etapama u narednim nedeljama. Dobiće ga svi koji su već rezervisali svoju kopiju. Korisnici Windows 7 i 8 operativnih sistema biće obavešteni kada nadogradnja bude bila spremna. Pojaviće se ikona u sistemskoj traci, navodi Ars Technica.

Nekima se novi operativni sistem dopao ali i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne žele da pređu na njega. Microsoft nekoliko poslednjih dana izbacuje ispravke kako bi uklonio bagove, i nastaviće to sve dok OS ne bude u potpnosti sređen.

Ako vam se ne žuri, sačekajte da Microsoft ispravi nedostatke kako biste imali kasnije što manje problema.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Za dan 14 miliona ljudi instaliralo Windows 10

Izvor: B92, 31.Jul.2015

Microsoft je saopštio da 24 časa nakon lansiranja Windowsa 10, taj operativni sistem pokreće 14 miliona računara širom sveta..."Parcelisano" puštanje W10 onima koji su rezervisali digitalne kopije potrajaće nekoliko nedelja, a korisnici Windowsa 7 i 8 dobijaju svakodnevno notifikacije o tome kada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.