Вучић се састао са младим спортистима са КиМ, из Републике Српске и дијаспоре

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jul.2023, 18:41

Вучић се састао са младим спортистима са КиМ, из Републике Српске и дијаспоре

Председник Србије Александар Вучић примио је данас младе спортисте са Косова и Метохије, из Републике Српске и дијаспоре – учеснике кампа „Србија те зове 2023“. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Више од 200 младих спортиста са КиМ, као и њихови вршњаци из Републике Српске и региона бораве >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Београду од 1. августа у оквиру летњег спортског кампа.
Осим тренинга два пута дневно, који спроводе врхунски тренери и стручњаци, деца су обишла и знаменитости престонице.
Деца су председнику Вучићу спремила поклон – дрес са потписима свих учесника кампа „Србија те зове 2023“.
Спортски камп „Србија те зове“, који организује Удружење „Спортстарс“, одржава се од 1. до 11. августа у Дому ученика средњих школа „Патријарх Павле“ у Београду.
Овај камп четврту годину заредом окупља децу из српских енклава на Косову и Метохији, региона и дијаспоре која, поред свакодневних спортских активности, уче и о историји Србије и посећују значајна места у Београду.
Пријему у Палати Србија присуствују представници Министарства спорта и један од организатора кампа Андреја Младеновић.
Mali: Prijava dece za 10.000 dinara počinje 20. avgusta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић се састао са младим спортистима са КиМ, из Републике Српске и дијаспоре се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.