Вест Хем продаје Деклана Рајса за 115 милиона евра

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 11:40

Вест Хем продаје Деклана Рајса за 115 милиона евра

Фудбалер Вест Хема и енглески репрезентативац Деклан Рајс добио је дозволу челника лондонског клуба да на крају сезоне промени средину, али уз обештећење од 115 милиона евра, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/David Cliff Дејли мејл наводи да је Рајс један од најбољих дефанзивних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << везних фудбалера на свету. За енглеског репрезентативца заинтересовани су бројни клубови Премијер лиге, а он је тренутно најближи преласку у Арсенал.
Рајс (24) има уговор са Вест Хемом до 30. јуна наредне године, а његова нескривена амбиција је да што пре заигра у Лиги шампиона. Руководство „чекићара“ сматра да је одлазак енглеског репрезентативца на крају сезоне неизбежан, пошто ће Рајс ући ускоро у последњу годину уговора са Вест Хемом, који на крају може да остане и без обештећења.
Рајс је поникао у Челсију, а у Вест Хем је стигао 2017. Он је за „чекићаре“ одиграо 239 утакмица и постигао је 14 голова. Рајс је прошао све омладинске селекције Републике Ирске, а за први тим ове земље је одиграо и три утакмице. Фудбалер Вест Хема је 2019. одлучио да игра за репрезентацију Енглеске, а за селекцију „гордог албиона“ наступио је на 41. мечу.
Mediji: Maurisio Poketino glavni kandidat za novog menadžera Čelsija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вест Хем продаје Деклана Рајса за 115 милиона евра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.