Сутра привремена измена трасе аутобуских линија 11а и 11б

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Nov.2023, 14:40

Сутра привремена измена трасе аутобуских линија 11а и 11б

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, 29.11.2023. године привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија број 11А и 11Б. Због радова на водоводној мрежи у Гундулићевој улици, аутобуски саобраћај одвијаће се на следећи начин: Фото: Градске инфо Линија 11А  >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Од раскрснице улица Косовске и Павла Стаматовића аутобуси ће скретати лево у Улицу Павла Стаматовића, настављати Алмашком улицом до Темеринске улице, скретати десно у Темеринску улицу, лево у Улицу Јована Цвијића и даље саобраћати редовном трасом кретања.
Током измене користиће се привремено стајалиште у Алмашкој улици 11.
Линија 11Б  Од раскрснице улица Јована Цвијића и Темеринске аутобуси ће скретати десно у Темеринску улицу, затим лево у Алмашку улицу, настављати Улицом Павла Стаматовића до Косовске улице, скретати десно у Косовску улицу и даље саобраћати редовном трасом кретања.
Током измене користиће се привремено стајалиште у Алмашкој улици 14.
Planirana isključenja struje za utorak, 28. novembar

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра привремена измена трасе аутобуских линија 11а и 11б се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.