Јесењи распуст почео данас и траје до понедељка

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Nov.2023, 08:58

Јесењи распуст почео данас и траје до понедељка

Јесењи распуст за основце и средњошколце почео је данас и завршава се у понедељак. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Како су дани викенда нерадни, ђаци ће за кратки предах пред полугодиште имати пет дана, а први дан у школи ће им бити понедељак, 13. новембар.
Према календару образовно-васпитног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рада основне и средње школе за школску 2023/2024. годину који је објавило Министарство просвете, прво полугодиште завршава се 29. децембра.
Распуст ће трајати до понедељка, 22. јануара, када почиње друго полугодиште.
Kisić: Cilj Vlade da se u svakom delu Srbije rađa što više dece

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јесењи распуст почео данас и траје до понедељка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.