Синиша Мали на Тик Ток налогу објаснио средњошколцима како да дођу до 10.000 динара помоћи (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Nov.2023, 17:20

Синиша Мали на Тик Ток налогу објаснио средњошколцима како да дођу до 10.000 динара помоћи (ВИДЕО)

Министар финансија Синиша Мали објаснио је данас средњошколцима како могу да дођу до 10.000 динара помоћи, коју је најавио председник Србије Александар Вучић. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић „Попуни формулар који ћеш добити у школи и новац ће лећи у наредних десетак дана на твој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рачун. Ако немаш свој, онда на рачун једног од твојих родитеља. Није превише, али довољно да обрадујеш себе или неког теби драгог за празнике“, рекао је Мали у снимку који је објавио на свом налогу @mali.sinisa на друштвеној мрежи Тик Ток.
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у недељу да ће држава Србија свим локалним самоуправама пребацити средства, како би се сваком средњошколцу у Србији било исплаћено по 10.000 динара.
@mali.sinisa
Sigurno najbolji dan u školi. #srednjaskola #skola #srednjoskolci #prijavise #Srbija #sinisamali
♬ original sound – Siniša Mali
Predstavljen novi identitet Ekspa 2027, gradnja kompleksa kreće do kraja 2023.

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Синиша Мали на Тик Ток налогу објаснио средњошколцима како да дођу до 10.000 динара помоћи (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.