Серхио Перес: Главни циљ је освајање титуле наредне сезоне у шампионату Ф1

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2023, 13:25

Серхио Перес: Главни циљ је освајање титуле наредне сезоне у шампионату Ф1

Возач Ред Була Мексиканац Серхио Перес изјавио је данас да му је главни циљ освајање титуле наредне сезоне у шампионату Формуле 1, преноси Скај спортс. Фото: Танјуг/AP Photo/Darron Cummings Перес је ову сезону завршио на другом месту у генералном пласману возача са 285 бодова, док је титула >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << припала његовом тимском колеги Максу Ферстапену, који је сакупио 575.
Новинари су питали возача Ред Була да ли верује да може да освоји титулу следеће године.
„То је главни циљ. Већ сам заузео друго место и желим да будем бољи од тога. Свестан сам колики је то изазов. Покушаћемо ове зиме да се припремимо да нову сезону почнемо добро и да одржимо константност током читаве сезоне“, рекао је Перес. Он је истакао да сматра да је његовом тиму потребан бољи темпо и врло константна сезона.
„Ове године смо били као на тобогану. Следеће године имаћемо нову прилику. Да будем искрен, нисам ове године био потпуно складан са болидом. Надам се да следеће године можемо да будемо много јачи, много бољи. Вратили смо се крајем године, мислим да су неколико последњих трка биле много јаче за нас. Мислим да је Макс имао најбољу сезону у историји и био је изванредан“, рекао је Перес.
Нова сезона у шампионату Формуле 1 почиње другог марта 2024. године трком за Велику награду Бахреина.
FS Turske suspendovao takmičenje u svim fudbalskim ligama zbog napada na sudiju (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Серхио Перес: Главни циљ је освајање титуле наредне сезоне у шампионату Ф1 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.