Данас почиње исплата једнократне помоћи за 1,1 милион деце у Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Sep.2023, 08:42

Данас почиње исплата једнократне помоћи за 1,1 милион деце у Србији

Исплата једнократне новчане помоћи од 10.000 динара, за коју је успешно пријављено више од 1,1 милион деце, почиње данас. Фото: Танјуг Сви они ће, како је најавио министар финасија Синиша Мали добити помоћ 25. и 26. септембра, а за помоћ се пријавило око 635.000 родитеља и старатеља.
„Данас >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ћемо исплатити новац за пола милиона деце, преостали ће новац добити у уторак“, рекао је Мали.
Уколико је у појединим случајевима у току рекламација, оне ће бити послате на даље решавање и самим тим ће у складу са том динамиком и бити вршена исплата, рекао је Мали.
Подсетио је да је то само једна у низу новчаних једнократних помоћи које је држава предузела у току највеће економске кризе још од Другог светског рата.
Свако обећање које смо дали, испуњавамо, нагласио је Мали.
„Држава је уложила више од девет милијарди евра“, додао је Мали и нагласио да то није утицало негативно на макроекономију, јер је 51 одсто удео дуга у БДП-у.
Vučić danas s Bocan-Harčenkom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас почиње исплата једнократне помоћи за 1,1 милион деце у Србији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.