Тикток на путу да постане апликација са највећом зарадом у историји

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Dec.2023, 13:45

Тикток на путу да постане апликација са највећом зарадом у историји

Кинеска апликација Тикток је на глобалном нивоу зарадила 10 милијарди долара од корисника и на путу је да постане апликација са највећом зарадом у историји, наводи се у најновијем извештају компаније data.ai. Фото: Танјуг/AP Photo/Michael Dwyer „Тикток ће се у 2024. години приближити заради >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 15 милијарди долара. Корисници троше преко 11 милиона долара дневно тиме што подржавају своје омиљене креаторе садржаја“, изјавила је представница компаније data.ai Лекси Сидоу, преноси Си-Ен-Ен (ЦНН).
Она очекује да ће корисници Тиктока проводити 40 сати месечно на овој апликацији, за 22 одсто више него у текућој години. Тикток зарађује на апликацији „Новчићи“ („Coins“) којима корисници могу да купују поклоне за инфлуенсере на платформи, а кинеска апликација задржава 50 одсто од уплате.
Корисници су ове године начешће куповали пакет од 1.321 новчића за 19,99 долара, а те куповине представљају 25 одсто свих прихода Тиктока у самој апликацији.
Кинеска фирма има и друге изворе прихода као што је реклама и трговина преко интернета.
Апликације за упознавање Тиндер и платформа Јутјуб се ближе заради од 10 милијарди долара, али заостају за Тиктоком за две до три милијарде долара.
Privreda Velike Britanije u oktobru mesečno pala za 0,3 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тикток на путу да постане апликација са највећом зарадом у историји се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.