Данац Мортен Крог суди меч између Олимпијакоса и ТСЦ-а у Лиги Европе

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2023, 14:06

Данац Мортен Крог суди меч између Олимпијакоса и ТСЦ-а у Лиги Европе

Дански судија Мортен Крог биће главни судија на мечу последњег, шестог кола групе А Лиге Европе између Олимпијакоса и ТСЦ-а, саопштила је данас Европска фудбалска унија (УЕФА). Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Vojinovic Крогу ће помагати сународници Денис Воленберг Расмусен и Стефен Брамсен, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << док је за четвртог судију одређен Петер Кјерсгард. У ВАР соби биће Италијани Маурицио Маријани и Данијеле Довери.
Утакмица између Олимпијакоса и ТСЦ-а биће одиграна у четвртак од 21 час у Пиреју. У другом мечу шестог кола групе А Лиге Европе у Лондону ће играти Вест Хем и Фрајбург.
Вест Хем је први на табели са 12 бодова, колико има и другопласирани Фрајбург. Ова два клуба обезбедила су пласман у нокаут фазу Лиге Европе.
Олимпијакос је трећи на табели са четири бода, док је ТСЦ последњи са једним поеном. Трећепласирани клуб из групе играће у нокаут фази Лиге конференција.
FS Turske suspendovao takmičenje u svim fudbalskim ligama zbog napada na sudiju (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данац Мортен Крог суди меч између Олимпијакоса и ТСЦ-а у Лиги Европе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.