Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2023, 13:21

Алексић који је можда прочитао „Малог принца“ критикује академике, то је врхунац безобразлука и дрскости!

Алексић који је можда прочитао „Малог принца“ критикује академике, то је врхунац безобразлука и дрскости! Фото: PrtSc Председник Србије Александар Вучић гостовао је синоћ у емисији „Ћирилица“ на ТВ Хепи. Том приликом пуштен је снимак Мирослава Алексића из НАТО опозиције који >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << критикује академике, професоре и спортисте који су дали подршку СНС и председник Вучићу.
– Ја ово нисам видео никада. То је такав безобразлук да један човек себи даје за право да критикује људе који су прочитали 10.000 више пута књига него он, јер је он прочитао једну или две. Да критикујете 10 академика САНУ, стотине професора, лекара, а са друге стране кажете да они имају интерес или обавезу, за разлику од њега који је морални чистунац и који је крао паре са тастом. Не можете да верујете да постоји такав ниво безобразлука и дрскости. Алескић који је можда прочитао „Малог принца“ и то можда, па се нашао да критикује – рекао је Вучић.
Он каже да је Драган Бјелогрлић сналажљив, градски тип, али незналица у односу на академике и научнике који су потписали листу подршке „Србија не сме да стане“.
– А Алексић је тек незналица потпуна. Ти си дечко изданак Г17, обећавали 1.000 евра, па сте трпали паре у џеп, а народ ни динара није видео. Они данима малтретирају људе. Чуј Никола Јокић има обавезу, или Јанко Типсаревић, који је довео Стива Вознијака у Србију, Какав је интерес било кога од тих људи? – запитао је председник.
Glas za opoziciju je glas za Đilasa, tačnije za nasilje, pretnje, otimanje!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алексић који је можда прочитао „Малог принца“ критикује академике, то је врхунац безобразлука и дрскости! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.