Рецепт дана: Торта која је готова док кажете „кекс“

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2023, 06:05

Рецепт дана: Торта која је готова док кажете „кекс“

Спрема се у даху, пржи се у даху! Торта од кекса је савршена опција ако немате пуно времена и желите да импресионирате све укућане, а посебан је по чоколадном филу који му даје још пунији укус. Фото: Pixabay/congerdesign Састојци: 300 грама разних кекса по избору  100 грама чоколадног намаза >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << (или отопљене чоколаде) 50 грама растопљеног путера 5 кашика сока од поморанџе 100 милилитара топлог млека 100 грама ораха 100 грама млечне чоколаде 2 кашике кокосовог уља Припрема: Кекс изломите на нешто мање комаде, нека буду комади различитих величина да добијете рустичну текстуру. Помешајте све кексе, а ако користите орахе, додајте их у овом кораку. У кексе додајте чоколадни намаз, топло млеко, сок од поморанџе и отопљени путер. Све састојке добро измешати и утиснути у калуп. Ређајте комадиће омиљене чоколаде и ставите у фрижидер да се смеса стегне. За глазуру отопите чоколаду на пари и прелијте је преко охлађеног тарта. Поново охладите пре сервирања.
Пријатно!
Recept dana: Pita od krompira i piletine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Торта која је готова док кажете „кекс“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.