Утакмица између фудбалера Олимпијакоса и ТСЦ-а играће се без прусуства публике

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Dec.2023, 17:07

Утакмица између фудбалера Олимпијакоса и ТСЦ-а играће се без прусуства публике

Влада Грчке саопштила је да ће се све фудбалске утакмице у тој земљи до 12. фебруара играти без присуства навијача, што значи да ће Олимпијакос и ТСЦ одлучујући меч за пласман у Лигу конференција у четвртак играти пред празним трибинама. Фото: AP Photo/Darko Vojinovic Одлука о затварању >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << трибина на свим стадионима донета је после тешких инцидената на одбојкашком дербију између Олимпијакоса и Панатинаикоса, кад је повређено на десетине полицајаца, а ухапшено више од 400 хулигана.
Олимпијакос и ТСЦ у четвртак играју меч последњег, 6. кола групе А Лиге Европе.
Домаћину је довољан бод да се пресели у Лигу конференција, док ТСЦ мора да победи у Атини уколико жели да настави такмичење у Европи и у фебруару.
Из те, А групе, Вест Хем и Фрајбург су обезбедили пласман у шеснаестину финала Лиге Европе.
FK Crvena zvezda: U prodaji kontingent karata za severnu tribinu protiv Sitija





Преузмите андроид апликацију.
Чланак Утакмица између фудбалера Олимпијакоса и ТСЦ-а играће се без прусуства публике се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.