Ови предмети у стану су ноћна мора за чишћење!

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Dec.2023, 16:00

Ови предмети у стану су ноћна мора за чишћење!

Трендови у дизајну ентеријера често не узимају у обзир дугорочну практичност намештаја.
Многи популарни предмети за домаћинство, декор и опрема су ноћна мора за чишћење јер задржавају прашину, прљавштину и остатке који доприносе неуредном и прљавом домаћинству.
Темељно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << брисање прашине, прање и дезинфекција одузимају доста времена, посебно у домаћинствима са децом и кућним љубимцима.
Ако не обратите пажњу на детаље, можда нећете ни схватити колико су ови предмети постали прљави јер нису увек видљиви споља.
Ручке кухињских ормарића Постоје стотине дизајна који трансформишу стандардне ормаре у модерне, класичне, рустикалне и еклектичне стилове, а посебно су полукружни дизајни окренути надоле проблем за чишћење. Сваки пут када повучете ове ручке, ваши прсти остављају за собом мало уља или прљавштине, која се полако накупља током времена. Пошто је доња страна скривена, не можете видети колико се запрљају, а лако је заборавити да их очистите. Декоративнији стилови чак имају мале избочине и удубљења на доњој страни, што још више отежава чишћење уских пукотина.
Држачи четкица за зубе Држачи четкица за зубе трећи најзаразнији предмет у домовима људи. Многи људи чувају своје четкице у држачу и са поклопцем, мислећи да чине све да своје четкице за зубе чувају од микроба. Ако користите ове додатке за заштиту четкице за зубе од бактерија, морате их и очистити. Препоручљиво је опрати држач топлом водом са сапуном и обрисати га нетоксичним дезинфекционим средством најмање једном или два пута недељно. Када чувате четкицу за зубе, уверите се да стоји усправно, а не на нечијој другој четкици како би чекиње могле да се слободно осуше на ваздуху. Америчка стоматолошка асоцијација (АДА) уопште не препоручује коришћење поклопца, јер је затворено окружење погодно за клице.
Јастуци, ћебад и теписи Текстил од вештачког крзна је луксузан додатак домовима и пружа удобност и елеганцију једним потезом. Ови јастуци, ћебад и ћилими су направљени од мешавине полиестера да опонашају право животињско крзно. Иако пријатни на додир, вештачко крзно и материјали у стилу крзна се лако запрљају и тешко се чисте. Прљавштина и остаци се лако заробљавају у дугим влакнима, а када дође време да их оперете, не можете их само бацити у машину за прање веша. Машинско прање слаби влакна, а висока температура их скупља у непрепознатљив облик.
Boje koje će dominirati u 2024. godini: Prema feng šui pravilima za sreću koristite ih ovako

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ови предмети у стану су ноћна мора за чишћење! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.