Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Nov.2023, 10:45

Од толико обмана не зна више ни шта прича: Погледајте како је Ђилас ударио на Вучића, а онда су га бројке поклопиле! (ВИДЕО)

Ђилас је представљањем „лоше“ економске ситуације уаправо уканалио себе и своје људе, будући да су они Србију довели до ивице банкрота. Фото: PrtSc Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас, око којег је окупљена тајкунска листа „Србија против насиља“, покушао је да представи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << економску ситуцију у нашој држави као лошу, окривљујући председника Србије Александра Вучића за то. Ђилас у свом покушају није успео будући да га чињенице демантују.
Од самог почетка кампање за предстојеће изборе опозиција покушава да обмане грађане како би неким случајем успела да дође на власт, наравно, како би опет пунила своје џепове. Ђилас је представљањем „лоше“ економске ситуације управо уканалио себе и своје људе, будући да су они Србију довели до ивице банкрота.
https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/djilasss.mp4
Стварни вођа тајкунске коалиције прво је закукао да људи у Србији „имају плату 50.000 динара“, а да је „инфлација дупло већа од просека у Европској унији“. Међутим, чињеница је да просечна плата данас износи 735 евра, док је за време бивше власт била 331 евро.
Такође, инфлација данас износи 8,5 одсто, док је у Ђиласово време била 12,2 одсто.
Наравно, покушао је Ђилас и да оправда свог поштара Стефана Митровића. Ђилас је причао о аутомобилу вредном 18.000 евра који поштар вози, а заборавио је да су он и Мариника имали излете у луксузним аутомобилима.
Тако се Тепић својевремено појавила у Ваљеву у поршеу који вреди невероватних 155.000 евра, а заједно са Ђиласом возила се у “аудију q7” који вреди чак 100.000 евра. Покушао је онда лидер опозиције да се пребаци на скупа одела, али и ту се укопао.
– И ви ћете да показујете своју гардеробу, да сакои коштају 4.000-5.000 евра, и ваше супруге – казао је даље Ђилас, иако је његов близак сарадник Мирослав Алексић, који је заједно са Мариником носилац тајкунске листе, ухваћен како „мерка“ сако познатог бренда „Босс“ који спада у једне од насјкупљих, а цена ових сакоа које Алексић „пробира“ коштају и до неколико десетина хиљада динара.
– У тој земљи ми живимо, те људе је мука натерала на то, не Драган Ђилас, какав Драган Ђилас? – рекао је тајкун који се поноси тиме што је згрнуо 619 милиона евра док је био на власти.
Sa ovakvima bi tzv. desničari u koaliciju: Đilasova aktivistkinja lobira za nezavisno Kosovo i Veliku Albaniju (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Од толико обмана не зна више ни шта прича: Погледајте како је Ђилас ударио на Вучића, а онда су га бројке поклопиле! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.