Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Nov.2023, 10:34

Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

Према информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-70 код петље Шимановци – Пећинци, у смеру ка Батровцима, најављени су радови на санацији коловоза до 4. децембра. Фото: Pixabay/PublicDomainPictures У зони радова у дужини од 2.000 метара за саобраћај је затворена возна и зауставна саобраћајна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << трака.
На ауто-путу Е-75 у зони одморишта Бобовиште у смеру ка Нишу изводе се радови на изградњи оптичке и енергетске инфраструктуре. Најављени радови немају утицај на одвијање саобраћаја.
Такође, на ауто-пут Е-75 код петље Траншпед – Врчин у смеру ка Нишу најављени су радови на редовном одржавању данас од 08.00 до 16.00 часова.
У зони радова за саобраћај су затворене возна и зауставна трака.
Код петље Змај-Аеродром у смеру ка Шиду изводе се радови на редовном одржавању данас у периоду од 8 до 16 часова.
У зони радова саобраћај ће се одвијати возном и зауставном траком.
На деоници Михајловац – Смедеревска Паланка најављени су радови на рехабилитацији пута до 10. децембра од 8 до 18 часова сваког радног дана, осим недеље.
За саобраћај је затворен путни правац од места Бачинац до уласка у Михајловац, наведено је у саопштењу Путева Србије.
Danas hladnije, pre podne slabe padavine, po podne i uveče razvedravanje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене у саобраћају због најављених радова на путевима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.