Нови талас стечајева великих немачких компанија

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Nov.2023, 09:43

Нови талас стечајева великих немачких компанија

Немачка економија поново се суочава са таласом стечајева великих компанија приближавајући се тако црном рекорду забележеном у време пандемија 2020. године, показује нова анализа кредитног осигурања „Алијанс трејд“. Фото: Unsplash/jadonbarnes Ове године поново имамо стечајеве великих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << компанија који су на путу да достигну рекордне бројке из 2020. године, рекла Максиме Лемерлем стручњак за стечајеве у „Алијансу“.
У првих девет овогодишњих месеци забележено је 45 случајева, показала је студија.
У истом раздобљу прошле године забележено је 26, а у 2021. тек 17 случајева. Према подацима „Алијанс трејда“ у целој 2020. године стечај је објавило 58 великих фирми, при чему њих 44 то урадило у првих девет месеци. До септембра ове године стечај је објавило 12 великих текстилних фирми и модних трговаца као и шест болница, показала је студија.
Nova električna „panda“ proizvodiće se u Kragujevcu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови талас стечајева великих немачких компанија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.